Paimion Koirametsä toimii Ylhäisten tilan yhteydessä sijaitsevassa metsässä.
Osoite: Sauvontie 108-2, 21510 Hevonpää, Paimio. Opasteet Koirametsään tilan käyntiosoitteesta. 

Huom! Kulku navigaattorin osoittaman osoitteen eli kallioleikkauksessa olevan risteyksen kautta, peltoliittymän kautta ei kulkua Koirametsään. 

Asiaton oleskelu ja kulku Koirametsän alueella on kielletty. Koirametsään ja sen alueelle saa tulla vain omalla ajanvarauksella.

Paimion Koirametsä
c/o Ylhäisten tila Oy
Sauvontie 108-2
21510 Hevonpää, Paimio
Y-tunnus: 3127996-4
Sähköposti: info(at)koirametsa.fi
Puhelinnumero: 041 319 4658
Varaa vuoro

Sijainti

Paimio on maalaiskaupunki Varsinais-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Turusta ja Salosta pääsee moottoritietä pitkin Paimioon alle 25 minuutissa, Helsingistä matkaa on noin puolitoista tuntia. Paimion Koirametsä sijaitsee kaksi kilometriä moottoritieliittymästä, Sauvontien alkupäässä, joten meille on todella helppo tulla.

Paimioon kannattaa suunnata myös kauempaakin päivä- tai viikonloppuretkelle. Eloisasta maalaiskaupungista löytyy palveluja joka lähtöön. Luonto on Paimiossa lähellä ja se mahdollistaa useat erilaiset ulkoilma-aktiviteetit. Lukuisat kaupat ja putiikit palvelevat arkena ja viikonloppuisin, kahvila- ja ravintolatarjontaa löytyy moneen makuun, ja kuuluisa Alvar Aallon suunnittelema Paimion Parantola on suosittu matkailukohde. Tervetuloa Paimioon!

Liikenneyhteydet

Saapuminen julkisella liikenteellä Koirametsään:
Vainion Liikenne liikennöi Turku-Sauvo-Kemiö välillä. Paimion Koirametsän linja-auto pysäkin nimi on Vartsalo (Paimio), josta 1,4km (noin 15 minuutin kävelymatka) metsään. Suosittelemme käyttämään Matkahuollon hakua, siellä näkyy kaikki aikataulut.

Paimion Koirametsä on hyvä vierailukohde talvellakin
Paimion Koirametsä on hyvä vierailukohde talvellakin