Varausohjeet

Paimion Koirametsän voi varata tuntiperusteisesti käyttöönsä ympäri vuorokauden. Klikkaa haluamasi tuote, valitse päivämäärä ja kellonaika, ja lisää yhteystietosi. Palvelun ehdot on hyväksyttävä laittamalla rasti ruutuun ennen maksupalveluun siirtymistä. Rullaa sivun alareunaan ja paina Tilaa ja siirry maksupalveluun-painiketta. Varaus maksetaan varauksen teon yhteydessä Visma Payn kautta, jossa saatavilla on useita eri maksutapavaihtoehtoja.

Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka sisältää tarkat tulo-ohjeet ja Koirametsän toimintaohjeet. Varaajan tehtävä on huolehtia, että KAIKKI seurueensa jäsenet tietävät alueen säännöt ja noudattavat niitä. Henkilökohtaisen porttikoodin saat tekstiviestitse pari tuntia ennen varaustasi. Koodi on voimassa vain oman vuorosi ajan. Olethan siis tarkkana, että saavut ja poistut Koirametsän alueelta oman vuorosi aikana. Samalla kunnioitat toisten Koirametsän käyttäjien yksityisyyttä. Varausten välissä on 15 minuutin siirtymäaika, poislukien 30 min varaukset joissa vain joka toisessa on 15 min siirtymäaika. Yömetsässä varausten välillä ei ole siirtymäaikaa.

Nuotiopaikka on varattavissa kahden tunnin varauksien yhteydessä.

Varaukset ovat sitovia eikä maksua palauteta asiakkaalle. Varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan, mikäli varauskalenteri sen mahdollistaa. Siirto tulee tehdä 24 tuntia ennen varauksen alkua. Varauksen voi siirtää vain kerran. Siirtopyynnöt tulee lähettää sähköpostitse info@koirametsa.fi.

Varaa Päivämetsä 2h 15min tästä

Varaa Ryhmämetsä 2h 15min tästä

Sarja- ja lahjakortit

Paimion Koirametsä on 2ha aidattu metsä koirille ja heidän omistajilleen Varsinais-Suomessa.